Jericho Skin Toner

Вітаю! Сьогодні трохи про тонік 🙂 Ви вже знаєте, що я активно намагаюся себе привчити до тоніків і їм подібних засобів, тому шукаю свій ідеальний 🙂

Косметика Jericho належить до ізраїльського концерну Paloma Death Sea. Це компанія, яка почала спеціалізуватися на розробці і продажі косметичних та терапевтичних засобів на основі солей, мінералів та чорної глини Мертвого  моря.jericho1Косметика Jericho не містить парабенів, компонентів тваринного походження. Не тестувалася на тваринах. Вся косметика має сертифікат ISO 9002.jericho2Тонік створений для очищення шкіри обличчя, видалення слідів косметики, забруднень і виділень сальних залоз, що закупорюють пори. jericho3Ідеально готує шкіру до  наступного кроку по догляду.jericho6Тонік активізує обмінні процеси, збагачує шкіру мікроелементами, очищує, охолоджує і заспокоює, знімає локальні алергічні реакції. До складу тоніка входить касторова олія яка містить збалансований комплекс вітаміну Е і каротиноїдів, ефективно сповільнюють процес передчасного старіння шкіри. jericho8Тонік пом’якшує шкіру, відновлює природний рівень pH.jericho7Активні інгредієнти:
Чорна натуральна глина і сіль Мертвого моря, гель Алое Віра, касторове масло.jericho11Тонік прозорий, блакитного кольору з приємним ніжним запахом. У ньому не міститься спирту, він дуже м’який.jericho9 Тонік прекрасно пом’якшує і зволожує шкіру, тонізує. Матовості шкіри він не надає. jericho12В цілому, він залишив дуже приємне враження.

Вдалого Дня! 🙂

 

4 thoughts on “Jericho Skin Toner

Залишити коментар